top of page

Nu ook: traject voor meer energie!

Let food be your medicine

Orthomoleculaire therapie volgens de klinische PNI methode (kPNI-Belgium) is een opleiding die gegeven wordt vanuit het internationaal kennisinstituut Natura Foundation.

De kPNI of klinische psycho-neuro-immunologie is een sterk groeiende wetenschap die via zachte, natuurlijke, maar wetenschappelijk onderbouwde interventies op zoek gaat naar de oorzaak van jouw klachten.

De kracht van deze therapie is net de samenhang tussen de verschillende onderdelen, de psyche, het zenuwstelsel , het immuunsysteem en de wisselwerking met verschillende organen en hormonale stelsels.

Het symptoom is nooit het échte probleem. Aan de hand van een uitgebreide anamnese stel ik een persoonlijk plan op voor jou. Daarbij probeer ik  je inzicht te geven  in welk werkingsmechanisme het fout loopt en zal ik je een aantal tools aanreiken om dat onevenwicht te herstellen.

Een kleine verandering in levensstijl, voeding, en beweging maakt vaak een groot verschil, en het zal jou helpen om opnieuw gezond en vitaal in het leven te staan.

Image by Sara Dubler
Image by Maddi Bazzocco

Voor onderstaande klachten kan u ondermeer bij mij terecht:

- Vermoeidheid

- Hormonale disbalans

- Slaapproblemen

- Gewichtsproblemen

- Gewrichtsklachten

- Depressieve gevoelens

- Spijsverteringsproblemen

- Stressgerelateerde klachten

- Angsten

- Vruchtbaarheidsproblemen

Je kan nu ook een traject boeken om de natuurlijke vruchtbaarheid te verhogen bij een kinderwens. Een gezonde voeding -en levensstijl zijn ook een ideale voorbereiding  op een zwangerschap zonder zorgen.

bottom of page