top of page
Je huid als spiegel...

Je huid als

spiegel...

Hoewel een goede verzorging en goede producten belangrijke factoren zijn bij het onderhouden van een gezonde huid, blijft je huidbeeld deels afhankelijk van je voedingspatroon en leefwijze. Een mooie en stralende huid komt voor een groot deel van binnenuit.

Als orthomoleculair huidconsulent is het mijn missie jou te helpen deze stralende huid eigen te maken.

De mate van je ‘goed voelen’, zowel lichamelijk als geestelijk wordt bepaald door factoren die ook op je huid een negatieve invloed kunnen hebben.

 

- Stress en oververmoeidheid.

- Allergische reacties.

- Intoleranties.

- Slechte darmwerking.

- Onderliggende  gezondheidsproblemen.

...van je gezondheid.

20550053_l.jpg

Belangrijk is dus wanneer huidproblemen ontstaan, deze aan te pakken bij de basis. Dit begint vaak bij het aanpassen van de voedingsgewoonten. Naast de uitwendige verzorging met de topproducten van Dr. Baumann kan je bij mij ook terecht voor specifiek voedingsadvies.

Acne, psoriasis, eczeem kunnen natuurlijk behandeld worden door aangepast voedingsadvies

AK Producten
BAUMAN6.png
BAUMAN5.png

Terug naar de natuur

van de huid

Ik heb heel bewust gekozen om te werken met de producten van Dr. Baumann. Als voedings– en huidtherapeut hecht ik veel belang aan de ingrediëntenlijst van een product, niet alleen bij voeding maar ook bij cosmectica.

 

De Dr. Baumann lijn bevat uitsluitend biologische en bionome, d.w.z. huideigen en huididentieke, ingrediënten die echt werken.

Wat kunnen deze producten jou bieden?

  • Een effectieve anti-aging werking

  • Vertraging van het huidverouderingsproces

  • Een diepe hydratatie van de huid door de meervoudige liposomen

  • Zichtbare huidverbetering bij klachten zoals rosacea, eczeem, couperose en acné

BAUMANN 8 .png
BAUMAN2.png
BAULAN3.png
BAUMAN4.png

Door de kwalitatieve samenstelling van uitsluitend huideigen ingrediënten zijn ze ook geschikt bij allergie- of eczeemklachten, die veroorzaakt kunnen worden door het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten.

De producten zijn vrij van

  • Parabenen en bewaarmiddelen

  • Parfums en minerale oliën zoals lanoline die de huid afsluiten

  • Dierlijke ingrediënten

  • Overbodige vulmiddelen

Geschikt voor

ieder huidtype

Meervoudige liposomen

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat wanneer u uw huid twee maal per dag behandelt met meervoudige liposomen het vochtgehalte van de huid op enkele dagen tijd enorm toeneemt.

Deze liposomen zijn huididentieke stoffen die naast hun hydraterende werking ook een transportfunctie hebben. Ze zijn in staat om vitamines zoals vitamine A , E en provitamine B5 dieper in de huid te laten sluizen.

AK Behandelingen
BAUMAN7.png

Verantwoordelijkheid voor mens, dier en milieu

Bij Dr Baumann wordt ernaar gestreefd om schade aan het milieu en de dieren zo veel mogelijk te beperken. Daarom werd volledig afgezien van dierlijke ingrediënten. Ook overbodig verpakkingsmateriaal werd bewust vermeden.

bottom of page